• SPORT

  • ERŐ

  • ÁLLÓKÉPESSÉG

  • TELJESÍTMÉNY

SPORT TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAGOK


A sport táplálék-kiegészítők piaca bizonyítottan az egyik leginnovatívabb és legdinamikusabb szektor az elmúlt években. A megnövekedett fogyasztói tudatosság drasztikusan átformálta a piacot, a fogyasztók egyre inkább a specifikus étrend kiegészítőket keresik, hogy felülmúlják a korábbi teljesítményüket.

Mi segítünk Önnek abban, hogy kielégítse ezen igényeket. Az általunk forgalmazott összetevők hatékonysága tudományosan bizonyított és a WADA által tiltott anyagoktól mentes. Így biztosítjuk nem csak a hobbi, hanem az élsportolók számára készített termékek esetén is a szennyezőanyagoktól és doppingszerektől mentes, csúcsminőségű étrend-kiegészítőket.

Hosszú és sikeres kapcsolatot ápolunk a sport táplálék kiegészítő iparral, gyártóink rendelkeznek Informed-Sport akkreditációval, valamint tagjai az Európai Sport Táplálékkiegészítő Szakemberek Szövetségének (ESSNA).

Küldje el receptúráit, és kérjen tőlünk ajánlatot termékeire – akár ömlesztett (bulk) kiszerelésben, akár csomagolással együtt –, vagy válasszon késztermékeink közül!

BCAA BCAA 2.1.1 BLEND
Kreatin CREATINE MONO FINE 200 MESH
PROTEIN WHEY PROTEIN CONCENTRATE 80%
Acetil-L-karnitin N-ACETYL L-CARNITINE
MALTODEXTRIN MALTODEXTRIN
Tirozin TYROSINE
BéTA-ALANIN BETA ALANINE
GLUTAMIN L-GLUTAMINE

HÍREK, AMIK ÉRDEKLIK ÖNT


Szeretne első kézből értesülni a legújabb nemzetközi trendekről? Ami ma nyugaton „menő”, az holnap a magyar lakosság kedvence. Tudja meg, milyen hatóanyagokat használnak Nyugat-Európában és az USA-ban a forgalmazók, és reagáljon elsőként a piaci változásokra, megelőzvén a hazai konkurenciát! Iratkozzon fel hírlevelünkre, és jusson hozzá INGYEN az aranyat érő információkhoz:

KERESSEN FEL MINKET


Kérjen ajánlatot új vagy meglévő étrend-kiegészítő termékeinek gyártására. Javítson a minőségen és / vagy csökkentsen a beszerzési árakon.

06-30-411-4844
info@hellobody.hu