• FORMÁTUMOK

  • TABLETTÁK

  • POROK

  • KAPSZULÁK

FORMÁTUMOK, HORDOZÓANYAGOK


Termékeit elkészítjük kapszula, tabletta vagy por formában. Tablettáink – az összetevők mennyiségétől függően – különböző méretben és formában készülnek, bevonatos vagy bevonat nélküli kivitelben. Készítünk pezsgőtablettákat, rágótablettákat – gyermekek részére finom ízesítéssel is –, valamint szőlőcukros tablettákat. Választhat különböző méretű kemény- és lágyzselatin kapszulát is, továbbá zöldség alapanyagú vegetáriánus kapszulát. Por formátumú termékeit elkészítjük ízesítetlen verzióban, vagy különféle ízesítésekkel.

Kitöltőanyagnak (térfogatnövelők, csomósodás-gátlók stb.) használhatunk rizslisztet, mikrokristályos cellulózt, maltodextrint, magnézium sztearátot stb.

Küldje el termékei specifikációit, és egyeztessük a részleteket! Hatóanyagainkat megtekintheti az alábbi baloldali gombra kattintva. Vagy választhat standard termékeink közül, amennyiben nem rendelkezik saját receptúrákkal, illetve ha paletta bővítést vagy új termékcsalád elindítását tervezi.

Bevonat nélküli tabletták
Bevonatos tabletták
Rágótabletták
Szőlőcukor tabletták
Pezsgőtabletták
Kemény kapszulák
Lágy zselatin kapszulák
Porok

HÍREK, AMIK ÉRDEKLIK ÖNT


Szeretne első kézből értesülni a legújabb nemzetközi trendekről? Ami ma nyugaton „menő”, az holnap a magyar lakosság kedvence. Tudja meg, milyen hatóanyagokat használnak Nyugat-Európában és az USA-ban a forgalmazók, és reagáljon elsőként a piaci változásokra, megelőzvén a hazai konkurenciát! Iratkozzon fel hírlevelünkre, és jusson hozzá INGYEN az aranyat érő információkhoz:

KERESSEN FEL MINKET


Kérjen ajánlatot új vagy meglévő étrend-kiegészítő termékeinek gyártására. Javítson a minőségen és / vagy csökkentsen a beszerzési árakon.

06-30-411-4844
info@hellobody.hu