• EGÉSZSÉG

  • IDŐSKOR

  • SZÉPSÉG

  • EGYENSÚLY

EGÉSZSÉG ÉS WELLNESS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ HATÓANYAGOK


A természetes összetevők népszerűsége robbanásszerűen megnőtt az egészségmegőrzés, a kényelmi szolgáltatások, a kozmetikai ipar és az élelmiszerek piacán. Ezek a területek virágoznak. A nagyobb mértékű tudatosság és a trend arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy költsenek a holisztikus és természetes alternatívákra. Ez nagyszerű lehetőséget teremt hatásos és erőteljes termék piaci bevezetésére.

A HELLO BODY lépést tart ezzel az irányzattal, innovatív megoldásokkal és kiemelkedően magas minőségű termékeinkkel. Az általunk forgalmazott, a világ különböző tájairól beszerzett egzotikus és populáris összetevők százait találja meg kínálatunkban, melyekből összeállíthatja a legkülönfélébb, akár teljesen egyedi termékeinek receptúráit. Hatóanyagaink listája folyamatosan bővül, hogy naprakészek legyünk és segítsünk Önnek lépést tartani a modern világ növekvő igényeinek kiszolgálásában.

Választékunk magába foglalja a növényi kivonatokat és porokat, a vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat, probiotikumokat, enzimeket, édesítőszereket, természetes színezőanyagokat, ízesítőket és adalékanyagokat.

Küldje el receptúráit, és kérjen tőlünk ajánlatot termékeire – akár ömlesztett (bulk) kiszerelésben, akár csomagolással együtt –, vagy válasszon késztermékeink közül!

HÍREK, AMIK ÉRDEKLIK ÖNT


Szeretne első kézből értesülni a legújabb nemzetközi trendekről? Ami ma nyugaton „menő”, az holnap a magyar lakosság kedvence. Tudja meg, milyen hatóanyagokat használnak Nyugat-Európában és az USA-ban a forgalmazók, és reagáljon elsőként a piaci változásokra, megelőzvén a hazai konkurenciát! Iratkozzon fel hírlevelünkre, és jusson hozzá INGYEN az aranyat érő információkhoz:

KERESSEN FEL MINKET


Kérjen ajánlatot új vagy meglévő étrend-kiegészítő termékeinek gyártására. Javítson a minőségen és / vagy csökkentsen a beszerzési árakon.

06-30-411-4844
info@hellobody.hu